www.ouderenservicezeeland.com

De gezelligste dienstverlening voor 60+

in Zeeland (2.0)


Over mijzelf

Een korte introductie


Mijn naam is Sandra Traas en sinds 2013 initiatiefnemer van ouderenservicezeeland.com : een eigentijds bureau dat voorziet in persoonlijke zorg, ondersteuning, aandacht en gezelschap voor mensen m/v  vanaf 60 plus in de Zeeuwse samenleving. Noem mij uw Persoonlijk Assistent!

Het bevorderen van uw welzijn en het verhogen van de levenskracht zijn enkele kernwaarden. Vermaak en plezier hoort daar zeker bij! Om die reden neemt de letter V een belangrijke plaats in. De letter V staat bij mij voor verbinding, verdieping en verduurzaming van sociale contacten en past helemaal bij mij.

Ik sta zelf middenin het leven en probeer daar op geheel eigen wijze van te genieten met familie, vrienden en kennissen. Mensen vinden mij vriendelijk, sociaal, loyaal, spontaan en ondernemend. Ik trek er graag op uit om te genieten van natuur, cultuur en een gezellig samenzijn. Door mijn opleiding,  werkervaring en ondernemende instelling heb ik een brede basis en belangstelling verworven die mij in de omgang met 60 plussers goed van pas komt.'Als je levensjaren gaat vervangen door levels, klinkt "ik zit op level 62 " ineens een stuk moderner'


De wens van u is mijn uitgangspunt. Samen kijken we waar de hulp en/ of begeleiding kan worden ingezet om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dit kan zijn op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis. 

Ik werk niet met abonnementen en u betaalt bij mij geen instapkosten.  Ik ben flexibel in het maken van afspraken! U kunt contact met mij opnemen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek waarbij ik u een bezoekje breng aan huis. U kunt mij gewoon bellen of mailen.

Nieuw!

U bepaalt mijn werktijden in overleg


Gratis kennismakingsgesprek

Gezellige ontmoetingen met gelijkgestemden vanaf 60 plus

Persoonlijke, individuele ondersteuning op maat.


Mijn drie kernwaarden beginnen allemaal met de letter V. Deze zijn belangrijk in het leven​!

De V van Verbreding: meer sociale contacten

De V van Verdieping: betere sociale contacten

De V van verduurzaming: blijvende sociale contacten

Alles is heimwee

wolken en water

Alles is heimwee

naar vroeger, naar later

Vroeger is over

Later- een ster

Gisteren is oud

En morgen nog ver

Toon Hermans